Întinerirea facială cu laser: esența metodei

fascicul laser pentru întinerirea pielii feței

Întinerirea facială cu laser este o metodă bazată pe activarea regenerării naturale a pielii.

În timpul îmbătrânirii biologice, procesul afectează toate organele și structurile corpului uman. Persoana este implicată cel mai rapid în acest proces datorită impactului unui număr imens de efecte adverse ale mediului extern. În același timp, tinerețea și însăși percepția unei persoane depind de cât de bine arată chipul, ceea ce se exprimă în dorința naturală a tuturor de a încetini procesul de îmbătrânire și de a întoarce ceasul. Una dintre metodele care pot satisface nevoia de a arăta excelent este întinerirea cu laser.

Esența metodei de expunere laser la față în scopul întineririi

Esența acestei metode este un efect fracționat asupra pielii feței folosind un laser. Raza laser este împărțită în multe fluxuri mai mici, afectând zonele pielii la o anumită adâncime, setate de programul procedurii, și le evaporă. Celulele dintre celulele vaporizate stimulează producerea de colagen și elastină în piele pentru a se regenera. După procedură, tenul este îmbunătățit semnificativ, ridurile fine și medii sunt îndreptate, pungile de sub ochi dispar, iar ovalul feței devine mai tonifiat. Întinerirea cu laser poate fi utilizată atât separat, cât și în combinație cu reafacere a pielii sau chirurgie plastică.

Indicații pentru tratamentul cu laser în cosmetologie

  1. Restaurarea pielii - poate fi aplicată pe orice zonă, nu doar pe față.
  2. Cu rozacee pronunțate și pigmentare puternică.
  3. Cu pori măriți pentru a le reduce.
  4. Prezența vergeturilor, cicatricilor și cicatricilor.
  5. Albirea pielii.
  6. Când apar ridurile.
  7. Pentru reînnoirea pielii și corectarea conturului feței.
ce probleme de piele rezolvă întinerirea cu laser

Pe lângă efectul pozitiv, procedura poate avea un efect negativ. Când se întâmplă acest lucru și care este obstacolul în calea procedurii?

Contraindicații

  1. Momentul gestației și alăptării copilului.
  2. Orice proces inflamator exclude zona de la un posibil impact.
  3. Boli de piele de orice etiologie.
  4. Utilizarea recentă a cojilor chimice (2 săptămâni).
  5. Oncologia oricărei localizări.
  6. Boli sistemice.
  7. Diabet zaharat sever.
  8. Forme severe de cardiopatie ischemică și hipertensiune arterială.
  9. Tendința pacientului de a forma cicatrici coloidale.
  10. Predispoziție ereditară la vitiligo.

Beneficiile întineririi cu laser

Metoda se bazează pe regenerarea naturală a corpului, datorită căreia efectul este vizibil mult timp și se acumulează treptat după procedură. Impactul este un punct asupra zonelor selectate, ceea ce permite efectuarea procedurii cu o eficiență ridicată, luând în considerare toate caracteristicile.

Procedura este nedureroasă și poate fi efectuată în zone sensibile, cum ar fi ochii, decolteul și gâtul.

În ciuda faptului că efectele secundare sunt rare, posibilitatea apariției acestora ar trebui luată în considerare înainte de procedură. Mâncărimi ale pielii, cruste la locul de expunere, pigmentare crescută sau creștere excesivă a țesutului cheloid.

După procedură

Timp de câteva zile, cremele sunt folosite pentru a accelera regenerarea, după vindecarea tegumentelor perturbate, se recomandă utilizarea cremelor care conțin acid hialuronic, se alege cosmeticele corespunzătoare vârstei. Nu sunt permise temperaturi ridicate în timpul zilei; nu folosiți fondul de ten timp de 3 zile.

După procedură, este imperativ să folosiți creme cu un factor de protecție ridicat datorită sensibilității ridicate la lumina soarelui.

Recomandările suplimentare depind de starea pielii. Dacă urmați sfatul specialistului care a efectuat procedura, puteți obține rezultate pe termen lung și puteți prelungi nu numai frumusețea, ci și tinerețea feței.